HILDE HERMIE | LIFE COACH

Coachwandeling

Coaching

Wandelen met coaching

Even ontprikkelen en alles op een rij?

Wijdse vergezichten, veldbloemen of herfstpracht met haar dieprood en okergeel kleurenpalet. De groene specht die langsscheert op zoek naar voedsel, kringelende gierzwaluwen of de torenvalk die geduldig bidt metershoog boven de veldmuis. Takken en bladeren die je hoort ruisen als je je ogen sluit, de speling van het zonlicht in de sloten en beekjes. De zon op je gezicht. Even verpozen op een bankje en de zuurstofrijke lucht bewust inademen. Hou jij ook zo van de natuur?

Trek dan je stappers aan! We gaan samen op pad in het Brugse Ommeland om te ontprikkelen, tot rust te komen. In deze rust terug in beweging kunnen brengen wat voor jou minder vlot stroomt, is waar we naartoe werken. Wat speelt er NU? Ontdekken wat jou op dit moment tegenhoudt en hiervan de onderliggende oorzaak achterhalen. Hoe kan dit geschakeld worden? Hoe kan jij de eerste stappen zetten om terug in beweging te komen? Het stappen, de natuurlijke kadans van je lichaam zorgt ervoor dat ook je gedachten in beweging kunnen komen.

Wil je graag: 

  • Inzichten om je belemmerende patronen te doorbreken?
  • Jezelf krachtiger neerzetten in je context (werk, relatie, gezin, familie?)
  • Je eigenwaarde versterken
  • Ontdekken hoe je je energie hoog kan houden
HUiZiN - Wandelcoaching

HUiZiN

Voor wie zijn deze wandelingen?

Heb je op dit moment last van stress, burn-out, moodswings. Raak je bij het minste wat tegengaat uit je evenwicht? Of zit je ergens vast en lijken deze moeilijkheden zichzelf niet op te lossen? Dan is een coachwandeling in de natuur iets voor jou.

Vanuit mijn praktijkervaring heb ik ondervonden dat hooggevoeligen zich graag op een dieper niveau met mekaar en de natuur verbinden. Wandelcoaching is een krachtige tool voor iedereen die intens kan genieten en opladen in de natuur, de rust kan omarmen om dit te kopiëren in het eigen lichaam.

Een wandelcoaching wordt doorgaans op een maandag of vrijdag overdag ingericht of tijdens schoolvakanties. Een wandelsessie neemt meestal een tweetal uurtjes in beslag. Op vraag kan ook een dagtraject of weekend gekozen worden in het Brugse Ommeland of Heuvelland.


HUIZIN

Boek een coachwandeling

We bezorgen je alle praktische informatie via e-mail.

© 2023 HUiZin - Hilde Hermie  |  Life coach  |  Alle rechten voorbehouden.